2013 YGS Hakkında herşey...

YGSde ortak müfredata dayalı Türkçe, sosyal bilimler, temel matematik ve fen bilimleri testleri yer aldı.

Anneler Günü

Anneler Günü hediyeleri

Cennet anaların ayakları altındadır hadis-i şerifi ile yazıma başlamak istiyorum. Yılın her anı annelerimiz bizim için çok değerli olmakla beraber yılın bir gününü onları anmak için kutluyoruz: "Anneler günü" .
Her yılın mayıs ayının 2. pazar gününü anneler günü olarak kutluyoruz ve annemizi mutlu etmek adına önümüzde tam bir hafta var.
Anneler günü ABD'de Anna Jarvis'in kaybettiği kendi annesi için 1908yılında başlattığı anma günü olarak ortaya çıkmış ve 1914 yılında Kongrenin onayıyla Amerika çapında genişledi.
Anneler gününde annemizi mutlu etmek için onlara çiçek ve hediye almayı, yüzünde bir tebessüm oluşturmayı amaçlıyoruz ve maalesef şöyle bir hataya düşüyoruz annemize hediye aldık tamamdııırrrr. Annemin anneler günün kutladım. Annelerimiz, anneler gününde bizim hediyemize ihtiyaç duymazlar. Onlar sadece ve sadece bizlerde kendi emeklerini görmek, bizlerin topluma  faydalı bir birey haline geldiğimiz görmek isterler.
Anneler gününde annemize hediye alabilir fakat amacımız ona hediye almak değil ona teşekkür etmek olmalıdır. Ve anneler gününde ona hissettirmemiz gerekn en önemli duygu onu çok sevdiğimiz olmalıdır.
Tüm annelerimizin şimdiden Anneler Günü Kutlu olsun. Onları mutlu edebilmek dileği ile...

Bu blog derleme yayınlardan oluşmaktadır. Çelik 2013. Blogger tarafından desteklenmektedir.